Sosuskoler

Vi underviser på grundforløb, på sosuhjælper og sosuassistentuddannelserne og på efter og videreuddannelserne.
Vores special er demensområdet.
Men vi underviser også i Somatik og sygdomslære, Farmakologi, FS3, Sygeplejeteorier, Kommunikation, Psykologi, Psykiatri, Ledelse og Udvikling.

Vi har samarbejdsaftaler med:

Zibo Care

Zibo Athene A/S forhandler og udlejer hjælpemidler til både den offentlige sektor og private.

Du får kompetent rådgivning, produkter og service inden for følgende områder

  • Pressure - behandlende og tryksårsforebyggende hjælpemidler
  • Sense - sansestimulerende hjælpemidler
  • Rent & Service - udlejning, servicering og vask af hjælpemidler
https://ziboathene.dk/


InCare Systems

InCare System A/S er en europæisk virksomhed, baseret i Danmark som har specialiseret sig i Kommunikations værktøjer til Plejesektoren og digital skiltning til alle sektorer.
DemensLiv har bidraget med demensfaglig viden til InCares nyeste skud på stammen, nemlig Demenskammeraten. Et IT-system der samler demensfaglige teorier (Tom Kitwoods personcentrerede omsorgstænkning) og informationer om borgere i ét fælles program 

http://incaresystems.dk/


Folkeligt Oplysningsforbund (FO) og Aarhus Kommune

DemensLiv er leverandør af faget "Kunst Litteratur og Livshistorie" på plejecentre i Aarhus Kommune. Faget leveres i samarbejde med FO og er et af mange forskellige tilbud under ordningen der kaldes "ud af røret"

http://www.fo-aarhus.dk/


Mariager Fjord Kommune

DemensLiv er en del af Mariager Fjord Kommunes demensfaglige udviklingsprojekt "Musik anvendt som redskab i den daglige indsats for mennesker med demens". DemensLiv har fået æren af at stå for den demensfaglige ledelsesudvikling. Projektet løber fra Oktober 2018 til Oktober 2019. Projektet er finansieret af midler fra Den Nationale Demenshandlingsplan 2017-2025

https://www.mariagerfjord.dk/


Pensionist.dk

Pensionist.dk er din private sparringspartner i alle spørgsmål omkring livet som pensionist. Der er mulighed for at blive medlem af Pensionistkortet.dk som giver adgang til en masse gode rabatter. Der er informationer om stort set alt, og sidst men ikke mindst relevante nyheder for dig der gerne vil have det hele serveret på et og samme sted

https://pensionist.dk/

Kochs Canvas

Jan Koch er sømand. Og ved noget om hvordan man får snor og canvas til at gå op i en højere enhed. Jan har lavet Danmarks pæneste og sikreste hængekøjer. De er stort set umulige at falde ud af. Derfor er de optimale til mennesker med demens.
Få stimuleret balancesansen, mærk fornemmelsen af vægtløshed og frihed. Og tag børnebørnene med.

http://xn--legepladshngekjen-0rb06a.dk/

Institut for sikkerhed


Institut for Sikkerhed tilbyder kompetenceudvikling med fokus på at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne - og samtidig skabe et trygt og sikkert miljø for borgeren. "Vores indsigt er med sikkerhed jeres tryghed"
Vil tilbyder kurser, temadage og foredrag inden for konfliktforebyggelse, konflikthåndtering, skånsom nødværge, skånsom magtanvendelse, deeskalering som strategi samt risikovurdering, risikoprofil og analyse. Vores metode, tilgang og strategier tilpasses jeres organisation og arbejdsplads.  

Kontakt os på info@sikk.dk
www.sikk.dk - Institut for Sikkerhed