Skovgaarden, Mariagerfjord Kommune, anbefaler samarbejde med Demensliv

Jeg har samarbejdet med Mapia i flere år, og har brugt Maria meget til supervision af personalet.

Maria er fantastisk nem at samarbejde med, hun er enorm god til at se og føle små detaljer, hos personalet, som er vigtig at bringe frem.
Hun fanger små nuancer, og går tæt på personalet, selv om det godt kan være lidt grænseoverskridende for den enkelte medarbejder i starten.
Dette er dog ekstremt godt og givende, syntes jeg, for netop at komme ind til det, det handler om.

Maria er altid reflekterende også over egen praksis og er rigtig god til at samle personalet op, hvis der er brug for det. Hun står altid til rådighed ved tvivl eller gode råd og vejledning.

Maria har en stor faglig viden, som hun gerne deler ud af, så når hun underviser/giver supervision, søger hun altid for at sætte teorier på den faglige dialog, som er særlig vigtig.

Det er altid godt at repetere den faglige viden og lade personalet reflektere over egen praksis.

Maria er bare et fantastisk dejligt menneske, som er man stoler på.
Hun yder altid sit bedste hver gang, man er sammen

Når man vælger at bruge Mapia som samarbejdspartner, er man sikker på at der sker noget spændende og nogen gange anderledes ting, som der også er brug for , for at forstyrre os alle på en god måde.

Maria arbejder altid helhjertet med tingene og man er sikker på, at tingene er, som de skal være. Der er struktur, og det hele kører bare, som det skal.

Maria udfordrer os altid, og det er super godt, for hvis vi skal ændre noget, kan man starte ved en selv.

Går du med en tanke om et eller andet, det kan være kursus eller en ide, supervision eller undervisning m.m , som du ikke helt ved, hvordan det skal være, så ringer man bare til Mapia, der er altid fuld af gode tanker og ideer og ser tingene fra andre synsvinkler.

Maria er altid klar med en god ide, som kan vokse sig stører, og hun har et stort netværk som hun bruger,og sætter os i forbindelse med.
Ligeledes har Mapia også andre undervisere, som de bruger, og de er lige så fantastiske.

Maria er god at reflektere sammen med, god til at spørge ind skaber tillid og tryghed.

Dorthe Brix Lynge Isaksen ,
Centerleder plejecenter Skovgården Mariagerfjord Kommune

 

Scroll til toppen